Rabu, 29 Ogos 2012

Perut Buncit?? OH NOOOOOO!!!


cakap pasal nak cantik semua perempuan nak cantik kan???

semua lelaki atau husband nak pasangan mereka cantik kan???

that`s why la orang perempuan selalu habiskan duit untuk menjadi cantik...

tapi

orang perempuan pon nak la pasangan mereka hensem,smart,bergaya

like this yo..like this!!


feewiittt edward cullen beb mantop gitu!!! haha


opps pic sensord pulak tapi cuba focus dekat abs diorng..
pergh 6 pack tau korang ade???

kebanyakan lelaki cuma ade 1 pack je 

mcm ni ha...




haha bukan nak mengata tapi itu semua KENYATAAN.

kalau tak percaya cuba korang yang lelaki ni berdiri dan tengok bawah kalau tak boleh nak nampak jari jemari kaki BUNCIT LA TU MAKSUDNYERRR>>>

korang yang lelaki ni tau tak PERUT BUNCIT BOLEH datangkan PENYAKIT???


ish3 bahaya kan?? mesti korang yang ade 1 pack pon selalu kena tegur dengan pasangan korang???

even i pon same hehe

tapi nasib baik i dah jumpa cara untuk bantu pasangan i untuk kurangkan 1 pack tu.. 

amacam nak tau x???
.
.
.
.
.

tadaa!!! ini la dia

waist nipper atau bengkung


ape la jangan ingat pempuan je boleh pakai lelaki pon boleh tau

plus dia boleh membantu bagi lelaki yang selalu sakit tulang belakang..

REMEMBER!!

set PREMIUM BEAUTIFUL ni adalah 70 % kesihatan 30 % kecantikan

so utamakan kesihatan dulu baru la sihat dan cantik tol x??


cara pemakaian senang je..


hehe very simple right??? tak sampai 15 minit pon pakai WAIST NIPPER ni...




and 1 more thing kalau anda pakai set ni pon tak ade orng akan tau melainkan anda yang beritahu sendiri

hehe

plus bile dipakai sangat selesa even bila nak menunaikan solat :)

ape lagi kalau berminat 

contact saya di no 0142374782 

GOOD BYE 1 PACK WELCOME 6 PACK!!!!




BELIVE ME UR PARTNER WILL SMILE EVEN MORE!!!

1 ulasan:

  1. da jd bisneswoman ehh..nk beli 1 waist nipper ni..hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...